Vlada Slovenije ratificirala sporazum o gradnji mosta s Hrvatskom

Bez autora
Mar 13 2011

Slovenska je vlada na jučerašnjoj sjednici ratificirala sporazum s hrvatskom vladom o izgradnji cestovnog graničnog mosta na rijeci Sutli na graničnom prijelazu Imeno-Miljana. Na spomenutom prijelazu već desetljećima stoji drveni most koji je zatvoren zbog sigurnosti prometa i sudionika u prometu. Sporazum su u srpnju prošle godine potpisali ministri prometa Slovenije i Hrvatske, Patrick Vlačič i Božidar Kalmeta. Projekt će financirati obje države, a u slovenskom je proračunu za njegovu realizaciju predviđeno 460.000 eura. Projektnu dokumentaciju za građevinsku dozvolu izradit će hrvatska strana, dok će je slovenska nostrificirati.

Vlada Slovenije ratificirala sporazum o gradnji mosta s HrvatskomSlovenska je vlada na jučerašnjoj sjednici ratificirala sporazum s hrvatskom vladom o izgradnji cestovnog graničnog mosta na rijeci Sutli na graničnom prijelazu Imeno-Miljana.

Na spomenutom prijelazu već desetljećima stoji drveni most koji je zatvoren zbog sigurnosti prometa i sudionika u prometu.

Sporazum su u srpnju prošle godine potpisali ministri prometa Slovenije i Hrvatske, Patrick Vlačič i Božidar Kalmeta. Projekt će financirati obje države, a u slovenskom je proračunu za njegovu realizaciju predviđeno 460.000 eura.

Projektnu dokumentaciju za građevinsku dozvolu izradit će hrvatska strana, dok će je slovenska nostrificirati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik